Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майбутні перспективи розумних міст
2017-09-13

Спільний проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» допомагає 26 містам-партнерам інтегрувати інноваційні технології у життя міст, щоб зробити їх більш комфортними та доступними для всіх жителів. Представники уряду, 26 міст-партнерів, міжнародних донорів, громадських організацій зібрались у Києві, щоб обговорити результати впровадження компоненту та подальші перспективи інтеграції інноваційних технологій у життя міст.

У Івано-Франківську люди з обмеженими можливостям та батьки маленьких дітей можуть комфортно переміщатись містом. Веб-платформа допомагає спланувати маршрут, з урахуванням наявності пандусів, громадського транспорту з низьким розташуванням підлоги, світлофорів з звуковими сигналами та іншого. Це лише один приклад успішної інтеграції технологій з поміж інших 39 ініціатив, підтриманих проектом ЄС/ПРООН. У результаті понад 2,5 млн людей в Україні отримали користь від впровадження таких заходів як «Розумна Рада», «Електронна медицина», «Розумні автобусні зупинки», мобільні додатки для туристів тощо. Усі ці технології мають на меті зробити міста комфортними та доступними для всіх людей. 5-6 вересня представники уряду, 26 міст-партнерів, міжнародних донорів, громадських організацій обговорили результати впровадження компоненту «Інноваційне врядування» та майбутні перспективи розумних міст.

Учасники ділилися досвідом реалізованих проектів: медицина онлайн, електронний щоденник, відкритий бюджет, кабінет мешканця, розумна рада, безпечне місто, електронний туризм, розумні зупинки, інтерактивна мапа міста, розумна вулиця, місто для всіх. Про інноваційні технології, впроваджені у Миргороді, розповідала начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]