Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міські дільниці готові до роботи на позачергових парламентських виборах
2019-07-17

21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.  Миргород – є центром 147 виборчого округу. На території міста буде організовано 18 дільниць. Станом на 17 липня вони готові до роботи на 99%. Про це на засіданні оперативної наради за участю міського голови Сергія Соломахи повідомили керівники дільниць.

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Указу Президента України "303/2019 від 21 травня 2019 року "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів", з метою сприяння виборчим комісіям у реалізації їх повноважень під час проведення позачергових виборі народних депутатів 21 липня 2091, розпорядженням міського голови № 90-В створено робочу групу для оперативного вирішення нагальних питань із підготовки та проведення виборів. На оперативній нараді, яка відбулася 17 липня, обговорили готовність виборчих дільниць та поточні питання, пов"язані із веденням документації та звітністю.

Нині виборчі дільниці практично готові до роботи, - повідомили керівники дільниць. На сьогодні виборчі дільниці забезпечені усім необхідним. Проголосувати миргородці зможуть на звичних для них виборчих дільницях.  Відповідно до законодавства до 15 липня громадяни мали право змінити місце голосування. До відділу ведення державного реєстру виборців Миргородської міської ради за довідками про  тимчасову зміну місця голосування звернулися  619 громадян. 17 липня було видано дільницям  списки виборців.

Окружна виборча комісія 147 виборчого округу розташована в приміщенні Районного будинку культури за адресою вул. Гоголя, 141/1 і  працює відповідно до плану. На 18-19  липня  запланована видача бюлетенів  ДВК ТВО № 147.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]