Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення до керівників підприємств, організацій, установ та ФОПів Миргорода!
2020-04-02

Увага! Оновлено!

 

Зразок для заповнення

 

Згідно з п.2 постанови КМУ "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19", перевезення автобусами дозволяється лише пасажирам в масках та за наявності відповідних перепусток на період карантину. Для оформлення відповідної перепустки звертаємося до керівників підприємств, організацій, установ та ФОПів міста, робота яких відноситься до категорії критичної інфраструктури,  терміново!!! (в електронному вигляді у форматі .xls за зразком, що додається, на електронну адресу Миргородської міської ради: mmrada@ukr.net) надати списки працівників, які мають потребу пересування по місту для виконання своїх посадових обов'язків.

На виконання абз. 3 пункту 9 Постанови КМУ від 02 квітня 2020 р. № 255 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211" в міському автомобільному транспортному засобі, що здійснює регулярні пасажирські перевезення, на міських маршрутах можуть перевозитися лише працівники закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл, за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, за умови наявності відповідних перепусток на період карантину.

З метою оформлення відповідної перепустки керівники підприємств, організацій, установ та ФОПів міста, робота яких відноситься до категорії критичної інфраструктури, зобов'язані терміново!!! (в електронному вигляді у форматі .xls за зразком, що додається, на електронну адресу Миргородської міської ради: mmrada@ukr.net) надати списки працівників, які мають потребу пересування по місту для виконання своїх посадових обов'язків. Перепустка буде діяти лише за наявності документа, що підтверджує особу!

Звертаємо увагу, що згідно п.4 Постанови КМУ від 02 квітня 2020 р. № 255, особами, які потребують самоізоляції, та не мають права користуватися міськими автобусними маршрутами визначені:

  • особи, які мали контакт з хворим на COVID-19, крім осіб, які перебували у засобах індивідуального захисту у зв’язку з виконанням службових обов’язків;
  • особи, щодо яких є підозра на інфікування, або особи, які хворіють на COVID-19 та не потребують госпіталізації;
  • особи, які досягли 60-річного віку, крім осіб, які здійснюють заходи, пов’язані з недопущенням поширення COVID-19, забезпечують діяльність об’єктів критичної інфраструктури.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]